top of page

Ontdek onze podcast 'Expeditie Groei'

Benieuwd naar onze podcastserie waar we dieper duiken in de boeiende wereld van persoonlijke ontwikkeling, begeleid door de inzichten van experts.


Georganiseerd door Gwen Fontenoy van CoachlingLife, verkennen we thema's die essentieel zijn voor jouw groeiproces. Elke aflevering is een schat aan kennis, bedoeld om je te inspireren en te begeleiden op je pad naar zelfverbetering. Blijf ons volgen voor samenvattingen, hoogtepunten en de diepgaande lessen uit elke podcastaflevering.


Afleveringen podcast 'Expeditie Groei'podcast cover ouderschap met sofie Baetens

In deze aflevering horen we Katrien Van Aken over Hoogbegaafdheid. Wat is het en hoe geef je het ruimte in je loopbaan en leven? 
podcast cover ouderschap met sofie Baetens

In deze aflevering horen we Sofie Baetens over ouderschap en coaching. Sofie biedt in haar praktijk 'Even Iets Anders' een vertrouwde plek waar ouders en kinderen hun band versterken. 
podcast cover expeditie groei met an van lysebetten


In deze aflevering komt An Van Lysebetten langs om ons meer te vertellen over perfectionisme. Anne richtte na 15 jaar lesgeven in het 5de en 6de jaar ASO haar praktijk Groeiplek op.

 
podcastcover expeditie groei trauma met kim van langenhove


In deze aflevering komt Kim Van Langenhove langs om ons meer te vertellen over trauma. Kim heeft een jarenlange praktijkervaring opgebouwd als klinisch psychologe en coach.

Volg onze podcastserie op Spotify.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page