top of page

ALL ABOUT YOU

Elk traject is uniek. Het is onze missie om jou te ondersteunen bij pure en authentieke transformatie. 

 

Wanneer je bij ons aanklopt is dat voor een stijlvol (loopbaan)traject dat werkelijk bijdraagt aan de kwaliteit van jouw leven. Wij geloven in diepgaande verandering die je de handvatten aanreikt om zelf je leven in handen in nemen. Onze loopbaanbegeleiding is altijd kwalitatief onderbouwd en op maat van jouw behoeften. Bij CoachingLife vertrekken we altijd van jou en wat jou uniek maakt. 

Loopbaancoach Katleen De Boe bij Coachinglife

JIJ BENT UNIEK

Een aanpak op jouw maat

Omdat jij uniek bent, verdien je ook een unieke aanpak. Daarom werken wij enkel samen met ervaren coaches met een gedegen achtergrond. Contacteer ons om jouw unieke behoeften te bespreken: Zoek je een executive traject, of wil je een meer holistische aanpak... misschien wil je de aandacht meer op je ondernemen leggen.... misschien wil je rekening houden met jouw introverte aanleg, of specifieke klemtonen (ASS, HSP,...) mee in de loopbaanbegeleiding opnemen.

 

Wij zoeken samen met jou naar de juiste coach om jou te ondersteunen.

EEN PURE BENADERING

De sterkte van CoachingLife is de kwaliteit van het team. Nergens in Vlaanderen vind je een team van coaches dat zo ervaren en inhoudelijk gedreven is. Het is deze sterkte die ons toelaat om unieke loopbaanbegeleiding aan te bieden, aangepast op jouw persoonlijke levensstijl en behoeften.

 

Contacteer ons voor een gepersonaliseerd traject. Wij denken graag met je mee.

Pink Blossom

LOOPBAANBEGELEIDING VOOR ZINZOEKERS

Ben je een zinzoeker? Ben je geïnteresseerd in je missie, visie en een algemeen allround holistische levensstijl? Ben je op zoek naar een loopbaanbegeleiding met een loopbaancoach die alle aspecten van wie je bent, kan vatten? Neem contact met ons op om te kijken welke loopbaancoach die wonderlijke klik met jou kan maken.

LOOPBAANBEGELEIDING VOOR EXECUTIVES

Het vereist een bijzondere coach om kwaliteitsvolle executive trajecten uit te stippelen. Speciaal voor onze executive klanten hebben wij een aantal uitzonderlijke loopbaancoaches die juist die mix van ervaring en talent kunnen voorleggen, die vereist is om een executive loopbaantraject succesvol te maken. Wij helpen je de juiste coach te vinden...

LOOPBAANBEGELEIDING VOOR ONDERNEMERS

Ben je een ondernemer die op zoek is naar diepgaande en transformatieve loopbaanbegeleiding? Ben je op zoek naar een expertdie écht ervaren is in alle domeinen die jouw loopbaan omspannen? Iemand die ook expertise heeft in een ruimer kader en de nodige senioriteit heeft,....? Wij helpen je de juiste loopbaancoach zoeken...

logo coachinglife loopbaancentrum en loopbaancheques logo van VDAB

Wanneer heb je recht op VDAB loopbaancheques?

Om de 6 jaar heb je recht op loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques. Dit houdt in dat je elke 6 jaar 2 pakketten van loopbaancheques kan bestellen waarbij het eerste pakket recht geeft op 4 uur loopbaanbegeleiding en de 2e cheque recht geeft op 3 uur loopbaanbegeleiding. 

 

Voorwaarden VDAB-loopbaancheques

Om in aanmerking te komen voor VDAB-loopbaancheques dien je aan 5 voorwaarden te voldoen:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel

  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige

  • Je hebt al minimum 7 jaar werkervaring opgebouwd over je hele loopbaan

  • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding

  • Je volgt de loopbaanbegeleiding bij een erkend loopbaancentrum in het Nederlands.

 

Meer informatie vind je op de website van de VDAB:

https://www.vdab.be/loopbaancheques

Contact

Antwerpse Heirweg 12, 9971 Lembeke (BE)

  • Google Places
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!

Coachinglife team Loopbaancoaches
bottom of page