top of page
13.jpg

COACHING TRAJECTEN

Pure en Unieke Coaching

Wanneer je leeft vanuit een levenstijl die je vreugde en voldoening schenkt, dan is werkelijk alles mogelijk. Elke dag is een stap dichter bij je zielsmissie en wie je wil zijn in deze wereld. 

 

​Kies ervoor om een (loopbaan)coach aan je zijde te hebben op het pad naar je dromen. Kies voor iemand die werkelijk hét verschil kan maken. 

​​​

Het team bij CoachingLife is een dreamteam. In elke zin van het woord vormen wij een team van ongelofelijke vrouwen, ondernemers, coaches en co-creators. ​Samen met jou bewandelen wij een pad naar vrijheid, creativiteit en het Pure-Unieke Leven waarvan je droomt. 

Top loopbaancentrum

CoachingLife is een top loopbaancentrum. Op 3 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de sterkste loopbaancentra in het landschap. Wij geloven in een gedragen en strategische samenwerking met de VDAB en met andere loopbaancentra. Alleen samen en vanuit een 'spirit van samenhorigheid' kunnen wij de best mogelijke ondersteuning bieden aan cliënten.

 

Bij CoachingLife geloven wij in het 'nieuwe ondernemen'. Wij geloven in een wereld waarin we samen ondernemen voor een betere toekomst. Waarin we elkaar ondersteunen en versterken. Wij geloven in vrijheid, overvloed en diepgaande connectie.

Een goede start is half gewonnen

Er zijn twee zaken die een traject succesvol maken: Jij en jouw (loopbaan)coach. Dat betekent dat elk van jullie evenveel impact heeft op het traject als de andere. Aan de ene kant is het zo belangrijk om een (loopbaan)coach te kiezen die expertise heeft en die werkelijk met jou klikt (Dit is veel belangrijker dan hoe dicht een coach bij jou woont). Aan de andere kant haal jij eruit wat jij erin steekt. Indien je tussentijds investeert in de opvolging van de sessies, indien je de juiste acties neemt, indien je concreet met adviezen en plannen aan de slag gaat... maken een wereld van verschil uit. 

FAQ

Wat maakt een loopbaantraject kwalitatief?

Een kwalitatief loopbaantraject herken je aan een aantal elementen.

 1. Maakt de loopbaancoach gebruik van ondersteunende materialen?

 2. Denkt de loopbaancoach mee in functie van jouw persoonlijke vraag?

 3. Kan een loopbaancoach goed meedenken hoe jouw vraag reflecteert in alle levensdomeinen en wat de werkelijke oorsprong ervan is?

Hoe weet ik welke loopbaancoach bij mij past?

Je kan altijd een gratis kennismakingsgesprek aanvragen met elke loopbaancoach. Hierin kan je aftoetsen in welke mate deze aan bovenstaande vereisten voldoet. Denk eens aan de volgende vragen: 

 • Wat denk je dat we samen realistisch kunnen bereiken tijdens een traject?

 • Waar blink jij echt in uit als loopbaancoach? Wat is jouw sterkte?

 • Waar mag ik me aan verwachten tijdens een traject?

Wat kan ik doen om het meeste uit mijn loopbaantraject te halen?

Hier zijn een aantal tips om het maximale uit jouw loopbaantraject te halen:

 1. Kies een coach in functie van ervaring en klik (niet in functie van regio).

 2. Bepaal helder wat je wil bereiken op het einde van het traject.

 3. Neem notities tijdens je sessie en noteer kleine actiepunten die je opvolgt. 

 4. Reik tussentijds uit naar jouw loopbaancoach indien je vastloopt. 

 5. Volg tussen sessies op en stuur je acties bij. 

 6. Vraag acties naar 'huiswerk' en 'oefeningen' om tussen sessies door te oefenen. 

Contact

Antwerpse Heirweg 12, 9971 Lembeke (BE)

 • Google Places
 • LinkedIn
 • Instagram

Bedankt voor de inzending!

bottom of page