top of page
13.jpg

COACHING TRAJECTEN

Pure en Unieke Coaching

Wanneer je leeft vanuit een lifestyle die je vreugde en voldoening schenkt, dan is werkelijk alles mogelijk. Elke dag is een stap dichter bij je zielsmissie en wie je wil zijn in deze wereld. 


​Kies ervoor om een loopbaancoach aan je zijde te hebben op het pad naar je dromen. Kies voor iemand die werkelijk hét verschil kan maken. 

​​​

Het team bij CoachingLife is een dreamteam. In elke zin van het woord vormen wij een team van ongelofelijke vrouwen, ondernemers, coaches en co-creators. ​Samen met jou bewandelen wij een pad naar vrijheid, creativiteit en het Pure-Unieke Leven waarvan je droomt.  

Ontdek ons team: Over

Top      Loopbaancentrum

CoachingLife is een top loopbaancentrum. Op 3 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de sterkste loopbaancentra in het landschap. Wij geloven in een gedragen en strategische samenwerking met de VDAB en met andere loopbaancentra. Alleen samen en vanuit een 'spirit van samenhorigheid' kunnen wij de best mogelijke ondersteuning bieden aan cliënten. 
Bij Coachinglife geloven wij in het 'nieuwe ondernemen'. Wij geloven in een wereld waarin we samen ondernemen voor een betere toekomst. Waarin we elkaar ondersteunen en versterken. Wij geloven in vrijheid, overvloed en diepgaande connectie.

Ontdek ons team: Tekst
Ontdek ons team: Pro Gallery

Wil je graag ondersteund worden in de zoektocht naar de perfecteloopbaan coach?
Laat ons hieronder weten waar jij naar op zoek bent!

Ontdek ons team: Tekst

Contact

Antwerpse Heirweg 12, 9971 Lembeke (BE)

+32 471 33 34 95

  • Google Places
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!

Ontdek ons team: Contact
bottom of page