top of page

Inspirerende groeitrajecten voor kwalitatieve coaches

Als kwalitatieve coach blijf jij jezelf ontwikkelen om de best mogelijke begeleiding aan jouw klanten aan te bieden.  Bij ons vind je een mooi aanbod workshops om jouw pure-unieke groei te ondersteunen. Wij werken enkel samen met creatieve, kwalitatieve, een tikkeltje eigenzinnige & inspirerende trainers.

The Place-To-Be voor kwalitatieve coaches die willen blijven groeien

“De samenwerking met Coaching life boost mijn daadkracht en doorzettingsvermogen als ondernemer. Ik ontmoet er inspirerende collega’s en we krijgen de mogelijkheid om kennis, ervaring en motivatie te delen.”

Sofie Baetens

FAQ

Voor wie zijn deze opleidingen bedoeld? 

Deze opleidingen zijn voor (gecertificeerde) coaches die op zoek zijn naar gerichte ondersteuning om hun praktijk verder te laten groeien. Het gaat om praktische, kortlopende workshops die jou ondersteunen in jouw ondernemende en/of coachende vaardigheden. Ons aanbod is heel geschikt voor coaches die kwaliteit nastreven zowel in hun praktijk als in hun ondernemerschap. 

Hoe zit het aanbod in elkaar?

Bij Coachinglife werken we met een vaste jaarcyclus. We starten het jaar met een focus op missie en visie. Vervolgens stellen we een jaarplan op. Daarna kijken we naar ons marketing en communicatieplan. Daartussen kan je gericht opleidingen volgen die jou nieuwe coachingtechnieken aanleren zodat je steeds kwalitatiever met klanten kan werken. Het staat je vrij om de gehele cyclus mee te volgen of ad hoc te kiezen in functie van jouw interesseveld.  

Wat is de meerwaarde van deze opleidingen?

Coaches bevestigen dat deze workshops helpen om snel nieuwe oefeningen aan te leren, gericht met andere technieken te werken alsook eenvoudig nieuwe ondernemende en marketing vaardigheden onder de knie te krijgen. 

Hoeveel workshops wil ik jaarlijks volgen? 

Dat hangt ervan af hoe ervaren je bent. Coaches die nog focussen op de uitbouw van hun praktijk, volgen al snel meer dan 6 workshops per jaar bij ons. Coaches met meer ervaring kiezen elk jaar een viertal opleidingen om gericht op 1 aspect toe te spitsen. 

Kan ik meevolgen als ik geen coach ben?

We bieden ook leuke workshops aan om je ondernemende skillset te verhogen. Ben je dus een ondernemer die graag wil bijleren, dan ben je zeker welkom bij ons. 

Onze Liefde voor Persoonlijke Ontwikkeling

Bij Coachinglife geloven wij in de kracht van levenslang groeien, spelen en leren. Wij geloven in de schoonheid & de transformatie die leren aan elkeen van ons kan schenken.  Dit staat centraal in onze missie sinds de dag van onze oprichting en dit zal nooit veranderen. 

Bij ons kan je regelmatig workshops volgen die je steeds weer een stapje vooruit brengen - en dit op een organische, pure & duurzame manier. 

 

Onze workshops maken altijd onderdeel uit van een strak jaarplan dat helemaal afgestemd is op de jaarcyclus van de ondernemer. Wij geven echter de mogelijkheid om hierin zelf te kiezen wat jou aanspreekt en wat minder liefde opwekt. 

We hopen jou te verblijden met ons kwalitatieve aanbod dat elk jaar met heel veel liefde wordt samengesteld. 

bottom of page