ALL ABOUT YOU

Je bent op zoek naar wezenlijke transformatie, authentiek & puur.

Bij Coaching Life begrijpen we dat Loopbaanbegeleiding onderdeel vormt van de cirkel van het leven. Jouw loopbaan is ingebed in de cirkel van wie jij echt bent.  

Elk van onze coaches heeft een brede waaier aan technieken bij de hand om jou werkelijk te ondersteunen bij de transformatie die jij wil neerzetten. 

Wanneer je bij ons buiten wandelt, heeft je leven een mooie make-over ondergaan. 

We Are You

Wij werken samen met mensen die zoals ons zijn.

 
Op onze gezamenlijke reis hebben wij ontdekt welke drie essentiële elementen ons verbinden.

Ondernemend

Je bent ondernemend, wil jouw stem neerzetten in de wereld, je hebt een verlangen iets te willen nalaten.

.

Je bent op zoek naar authentieke coaching, die je ondersteunt zowel in jouw eigen groeiproces als bij het neerzetten van je business. Je zit met een mix van concrete én diepgaande vragen om jouw toekomst vorm te geven.

Voelend

Je wil vanuit een authentiek verlangen groeien en creëren, steeds in contact met jouw essentie en zingevend voor het grotere geheel, invoelend wat werkelijk bij jou en de ander past.

Je bent op zoek naar diepgaande loopbaan coaching, jouw vragen situeren zich op wie je in essentie bent, wat de zin/meerwaarde is van jouw job, hoe je jouw grenzen kan stellen, rekening houdend met jouw beschikbare energiepeil.

Onderzoekend

Je bent een no-nonsense iemand, die voelt dat de puzzelstukjes niet meer in elkaar passen. Je bent op zoek naar helderheid, orde in de chaos en zit met concrete vragen.

Je bent op zoek naar pure coaching, die jouw ideeen mee helpt distilleren en verfijnen. Je zoekt iemand die mee kan in jouw denkproces zodat de wereld helderder wordt. 

Coaching Life is een erkend Loopbaancentrum & KMO dienstverlener.
©2020 by Gwen Fontenoy - Coaching Life

  • Facebook Social Icon