do 29 jul. | Eeklo

DEEP DIVE TWEEDAAGSE VOOR ONDERNEMENDE VROUWEN

REPLENISH YOUR BUSINESS
Tickets zijn niet te koop
 DEEP DIVE TWEEDAAGSE VOOR ONDERNEMENDE VROUWEN

Tijd en locatie

29 jul. 09:00 – 30 jul. 17:00
Eeklo, Antwerpse Heirweg 12, 9971 Eeklo, België

Over het evenement

TWEEDAAGSE DEEP DIVE VOOR ONDERNEMENDE VROUWEN

REPLENISH YOUR BUSINESS

Verlang je om even uit de dagelijkse bezigheden en routine van je onderneming te stappen? Wil je even de tijd nemen om vanuit een ruimer perspectief naar je zaak te kijken?  Ben je klaar voor je volgende groeimoment, maar lijk je er zelf maar niet toe te komen? Deze tweedaagse is voor ondernemende vrouwen om weer helemaal in authentieke connectie te komen met hun onderneming. Gun jezelf de voldoening en het plezier om de volgende sprong te nemen.

WAT KRIJG JE VAN ONS

 • Een creatieve online groepsworkshop met Ilse Makelberge (ter voorbereiding van de tweedaagse);
 • Een online individuele workshop (opgenomen) met Gwen Fontenoy (ter voorbereiding van de tweedaagse) zodat je weet waar jouw focus NU dient te liggen;
 • Twee dagen LIVE coaching in een kleine groep van ervaren, ondernemende vrouwen op een exclusieve locatie met telkens een driegangenlunch;
 • Individuele opvolg coaching van 90 minuten om jouw engagement voor het komende jaar (super) helder te zetten;
 • voorbereidende oefeningen - werkschriftje/handouts

WAT MAAKT DEZE WORKSHOP ZO BIJZONDER

 • Na dit traject keer je huiswaarts met een praktische aanpak om heel helder de volgende stap in je ondernemen te zetten. Je bent klaar om een nieuwe sprong te nemen.
 • Je ontvangt een unieke mix van leermomenten. We werken zowel live als online. We werken in groepjes zowel als individueel. We gaan inzetten op praktische business coaching, gemengd met oefeningen die werkelijk in de diepte van het emotioneel lichaam duiken. We gaan het zakelijke en het plezier helemaal voor jou samenbrengen. Kortom: We brengen je terug in flow met jouw onderneming.
 • Tijdens het traject wordt je begeleid door twee toppers in hun vak. Je krijgt ondersteuning van 2 coaches die samen meer dan 20 jaar coaching ervaring op de teller hebben staan.
 • Je krijgt ook een indiviiduele coaching sessie van 90 minuten zodat je echt met een duidelijk plan naar buiten gaat op het einde van het traject.
 • Bovenal gaat het een toffe ervaring worden met veel plezier en waarin je de kans krijgt om je netwerk te versterken.

WAT KOST JE DIT?

 • 700 euro (exclusief BTW) (inclusief twee dagen workshop in kleine groep, een individuele coaching, twee online workshops, materialen, twee dagen driegangenmaaltijd, drankjes en hapjes)
 • Maak je gebruik van de KMO portefeuille, dan betaal je maar 490 euro (exclusief BTW), inclusief twee dagen intensieve begeleiding, twee online workshops, een persoonlijke coaching van 90 minuten, 2 driegangen lunches, syllabus en toegang tot een sterk netwerk.
 • Schrijf je nu in via een mailtje naar info@coachinglife.be

WIE BEGELEIDT JOU?

GWEN FONTENOY

Gwen heeft 15 jaar ervaring als coach en als business mentor. Zij heeft ondernemingen begeleid met omzetverdubbeling tot en met 100 miljoen euro. In 2016 verscheen haar boek ‘oneindige organisaties’ bij Acco. Zij zet in op authentiek, duurzaam en vrouwelijk ondernemerschap vanuit overvloed. Werken met Gwen is kiezen voor ondernemen in lijn met je zielsmissie (en kiezen voor heel veel plezier).

ILSE MAKELBERGHE

Ilse is psychotherapeut, trainer, ondernemers -en loopbaancoach. Zij is founder van projecten zoals Arbol, Meraki en Creative Flow Community.  Hierbinnen begeleidt ze mensen terug naar hun authentieke creatiekracht. Ilse haar sterkte is potentieel zichtbaar maken en dit op een doortastende én speelse wijze. Ilse gelooft dat iedereen een bijdrage heeft te leveren; een missie die richting en vervulling geeft. Mensen aanmoedigen in het ontdekken en vormgeven van die missie, hen inspireren naar de meest authentieke expressie hiervan, ziet ze als haar missie.

Deel dit evenement