top of page

do 14 mrt

|

https://zoom.us/j/92607763285?pwd=WGVxcHg5a

Van idee tot publicatie: 10 essentiële stappen voor succesvolle blogs

Wat is er nodig om een boeiende en informatieve blog te schrijven die zowel door de zoekmachines als je doelpubliek gevonden wordt, is wat je in deze workshop zal ontdekken!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Van idee tot publicatie: 10 essentiële stappen voor succesvolle blogs
Van idee tot publicatie: 10 essentiële stappen voor succesvolle blogs

Tijd en locatie

14 mrt 2024, 14:00 – 15 mrt 2024, 16:30

https://zoom.us/j/92607763285?pwd=WGVxcHg5a

Over het evenement

Van idee tot publicatie: 10 essentiële stappen voor succesvolle blogs 

In deze interactieve opleiding neem ik je mee in het schrijven van blogs die naast boeiend en informatief voor als leesbaar bevonden worden door Google en ervoor zorgen dat je doelpubliek je makkelijker vinden kan. 

Waarom wil je deelnemen? 

Je zal krijtlijnen meekrijgen om je eerste stappen te zetten in het schrijven van een blog die zowel van inhoud waardevol zijn en voldoet aan de regels zodat zoekmachines bij het intypen van een zoekterm je blog of website sneller kunnen vinden..

Wat is SEO en waarom is het belangrijk bij het schrijven van blogs? 

Wat zijn key-words, hoe deze te bepalen? 

Wat zijn andere alternatieven naast het hebben van een eigen website om je vindbaarheid op internet te verhogen.

- 4 basisregels voor het schrijven van een interessante blog

- 10 stappen naar het schrijven van een relevante blog

- basics van SEO (Search Engine Optimization)

 

Voor wie is deze workshop? 

Deze opleiding is voor coaches & ondernemers die overwegen om met blogs aan de slag te gaan of deze te optimaliseren. Je hoeft geen voorkennis te hebben.

Praktische informatie: 

 • Log een paar minuten op voorhand in
 • Breng schrijfmateriaal mee
 • Als voorbereiding van deze workshop, nodig ik je uit om een blog te schrijven van maximaal 1200 woorden. Dit mag gerust een ruwe versie zijn. Kies hiervoor een onderwerp uit dat je inspireert. Vanuit deze tekst kun je waar nodig de tips en gouden regels toepassen. Tip: print je tekst af zodat je tijdens de workshop de tips die je wil toepassen kan noteren. Indien je liever digitaal werkt, kan je best een ander device gebruiken om de workshop te volgen.

 Georganiseerd door Michele 

Hoe je vind- en zichtbaarheid verhogen in de jungle die Google heet? Dat is een vraag die heel wat mensen zich stellen. Te midden van de wildgroei van digitale content, willen we graag dat ons doelpubliek ons makkelijk kan vinden. Het hebben van een website behoort tot één van de mogelijkheden maar is verre van de enige oplossing! In 2018 ging ik zelf op zoek naar een oplossing om zo mijn interesses met een breder publiek te delen. Omdat mijn website ergens onderaan op de 5de pagina van Google belandde, was het tijd voor Plan B - met de B als in, schrijven van blogs voor een andere website die hoger scoort dan mijn eigen website! Sindsdien kan je mijn blogs oa vinden op inspirerendleven.nl. Meer over mij vind je op mijn website: About me - Thrive Coaching (thrive-coaching.be)

Tickets

 • Workshop

  Ticket

  € 75,00
  Btw: +€ 15,75 BTW+€ 2,27 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page