top of page

do 25 jan

|

Meeting ID: 978 9240 1441

Jouw eigen POP 2024 voor (Loopbaan)coaches

Geen succesvol jaar zonder een eigen beresterke POP. Deze workshop is voor alle coaches, therapeuten en loopbaancoaches die met de POP werken

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 Jouw eigen POP 2024 voor (Loopbaan)coaches
 Jouw eigen POP 2024 voor (Loopbaan)coaches

Tijd en locatie

25 jan 2024, 19:00 – 21:00

Meeting ID: 978 9240 1441

Over het evenement

POP voor Loopbaancoaches  

De VDAB nodigt ons uit  om als loopbaancoaches "walk our talk".  Elke erkende loopbaancoach wordt uitgenodigd om jaarlijks een POP in te dienen. En groot gelijk hebben ze, want de POP is een fijne methodiek om je intenties voor 2023 verder vorm te geven. Hoe meer jij kan spelen met jouw persoonlijke POP, des te beter jij meerwaarde voor je cliënten kan creëren tijdens dit proces.

- Hoe creëer ik een POP die écht werkt als (loopbaan)coach? 

- Wat is het belang van een POP? 

- Wat maakt een POP echt uitzonderlijk? 

- Wat zijn de subtiliteiten die een POP me kan bieden? 

- Hoe kan ik van de POP een echte meerwaarde voor mijn loopbaan maken?

Samen maken we het leuk om je POP in te vullen. Er is iets overstijgend aan het in groep overlopen van deze oefening. Het kruidt je persoonlijke pop met net dat snuifje paprika en peper.

Voor wie is deze opleiding? 

Deze opleiding is voor alle loopbaancoaches die met loopbaancheques werken. Deze workshop is daarenboven onderdeel van het verplichte curriculum voor loopbaancoaches. Maak je geen onderdeel uit van ons loopbaancentrum, dan kan deze opleiding toch volgen indien jouw loopbaancentrum hier geen ondersteuning in biedt of als je zonder loopbaancentrum werkt.   Georganiseerd door Inge 

Inge is een vaste waarde binnen ons loopbaancentrum. Als senior coach weet ze telkens weer te stroomlijnen, iedereen mee te krijgen in de werkwijze van de VDAB en creatieve en kwalitatieve manieren aan te reiken om jouw praktijk next level te brengen. Een workshop met Inge belooft helderheid en structuur.

Tickets

  • Ticket POP

    € 75,00
    Btw: +€ 15,75 BTW+€ 2,27 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page