top of page

do 20 jun

|

https://zoom.us/j/97901261185?pwd=QWZXeXlTU

Groeien als Ondernemer door Referrals en Samenwerkingen

Laat je praktijk duurzaam en authentiek groeien

Groeien als Ondernemer door Referrals en Samenwerkingen
Groeien als Ondernemer door Referrals en Samenwerkingen

Tijd en locatie

20 jun 2024, 19:00 – 21:00

https://zoom.us/j/97901261185?pwd=QWZXeXlTU

Over het evenement

Groeien als ondernemer door referrals en samenwerkingen “Reclame maken en op instagram verschijnen, bah, dat vraagt allemaal zoveel energie!” Say no more! In deze workshop leer je hoe je jouw praktijk duurzaam en gestaag (lees: zonder extra sociale media!) kan laten groeien door positieve referrals en doorverwijzing. 

Wat leer je tijdens deze workshop? 

Tijdens de workshop wordt je uitgedaagd om het proces dat een coachee doorloopt onder de loep te nemen en formuleer je kleine en duurzame acties waardoor jouw ideale klanten echt bij jou in begeleiding willen komen. Je leert met welke kleine acties en veranderingen een maximale impact kan genereren qua instroom in je praktijk. Daarnaast ontdek je hoe je samenwerkingen zo kan opbouwen dat ze echt voor jou werken.

 Waarom deze workshop? 

Jij wil deze opleiding echt volgen als je het moeilijk vind om de plaatsjes in jouw agenda te vullen, en een hekel hebt aan het idee jezelf te ‘moeten’ verkopen. Je kan namelijk groeien zonder hier actief mee bezig hoeven te zijn. Na deze workshop ga je met heel concrete inzichten en tools naar huis om de beleving van jouw coachees te verbeteren, meer mond-tot-mond reclame te verkrijgen en de instroom in je praktijk moeiteloos te vergroten.

1. Ondernemen zonder verkopen

2. Hoe worden jouw klanten jouw mooiste ambassadeurs?

3. Wat is de impact van reviews en hoe deze in te zetten?

4. Welke vormen van samenwerking zijn?

5. Wat is de win van samenwerking?

6. Welke vormen passen er bij jou?

Voor wie is deze opleiding? 

Deze opleiding is voor iedereen die meer coachees wil bereiken en zijn/haar praktijk op een authentieke en vooral moeiteloze manier wil laten groeien.

Georganiseerd door Eline 

Eline heeft een groepspraktijk in Westerlo en heeft sinds 2019 al meer dan 2400 (loopbaan)coachuren op de teller staan met een sterke focus op talenten. Daarnaast geeft ze opleiding aan andere coaches over het werken met de talentmethodiek.   Het merendeel van coachees komt via mond-tot-mond reclame of doorverwijzing bij haar terecht.  Je ontdekt meer over haar op haar mooie website: www.groei-loopbaanbegeleiding.be

-----------------------------------

Tickets

  • Ticket Workshop

    € 75,00
    Btw: +€ 15,75 BTW+€ 2,27 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page