top of page

vr 20 sep

|

https://zoom.us/j/93338782205?pwd=Q25EV0lWN

De logische niveaus van Robert Dilts inzetten in jouw praktijk

De logische niveaus van Dilts vormen een verandermodel voor persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook van functioneren en communicatie.

De logische niveaus van Robert Dilts inzetten in jouw praktijk
De logische niveaus van Robert Dilts inzetten in jouw praktijk

Tijd en locatie

20 sep 2024, 14:00 – 17:00

https://zoom.us/j/93338782205?pwd=Q25EV0lWN

Over het evenement

DE LOGISCHE NIVEAUS VAN DILTS

De logische niveaus van Dilts vormen een verandermodel voor persoonlijke groei en ontwikkeling, maar ook van functioneren en communicatie. Het model is ontwikkeld door Robert Dilts op basis van het onderzoek uitgevoerd door Gregory Bateson. De logische niveaus kunnen goed toegepast worden tijdens training en coaching om te onderzoeken op welk niveau de meest impactvolle groei en ontwikkeling gemaakt kan/moet worden.

Wat leer je tijdens deze workshop?

- De Piramide van Diltz

- Inzetten van de niveaus bij klanten

- Gericht en correct inzetten van de piramide

Waarom wil je deze opleiding volgen?

1.Na een tijdje gebruiken we vaak dezelfde tools in onze sessies omdat die vertrouwd voelen en we ze ook goed beheersen. Een nieuwe tool leren gebruiken, is weer een verrijking van je gereedschapskist voor je coachingpraktijk.

2. De logische niveaus van Dilts inzetten, vraagt enkel kennis van het model en een paar keer goed oefenen en dan heb je er verder niets meer voor nodig. De tool vraagt geen voorbereiding of materiaal. Je kan deze altijd inzetten.

Georganiseerd door Soetkin

Soetkin combineert haar jaren onderwijservaring met een bloeiende praktijk, die ze op een mum van tijd heeft uitgebouwd. Alles wat Soetkin doet, doet ze met schoonheid, authenticiteit en veel passie. Sinds een jaar is ze een gewaardeerde coach in ons team en in dat jaar heeft ze ons verwonderd met haar ondernemingszin en haar zin voor kwaliteit. Soetkin Vercruyssen

Tickets

  • Ticket workshop

    € 75,00
    Btw: +€ 15,75 BTW+€ 2,27 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page