GROEI MET COACHING LIFE

De meest inspirerende community

19.jpg
20.jpg
7.jpg
21.jpg
6.jpg
5.jpg
28.jpg
13.jpg

DE MEEST INSPIRERENDE COMMUNITY

We are all about coaches


Coaching Life heeft als visie om de meest bruisende community van loopbaancoaches uit te bouwen. Elke dag streven wij er naar om de leukste & meest inspirerende werkplek van het land te zijn. 

Wij geloven dat je enkel kan aanleren, wat je zelf ook neerzet. 

Wanneer wij klanten inspireren om het mooiste in hun loopbaan neer te zetten, dan is het aan ons om elke dag het voorbeeld te geven. 

Je kan zowel bij Coaching Life als loopbaancoach toetreden. Je kan ook deel uitmaken van onze community. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Image by Heather Barnes

UITSTEKEND UURLOON

Wij voorzien een transparant en uitstekend uurloon dat klimt tot het hoogste in de markt. Wij geloven in eerlijke en faire verloning die je een gevoel van werkelijke waarde schenkt.

Image by freestocks

HOOGSTE AANTAL TRAININGEN

Bij ons vind je een mix van gratis en betalende trainingen. Je vind ook een mix van offline en online. We houden rekening met jouw behoeften en noden. Nergens anders zal je een mooier programma vinden om jou te ondersteunen.

Image by Massimiliano Latella

ONDERSTEUNENDE COMMUNITY

Bij ons vind je een fijne community die je zal uitdagen om te groeien en te bloeien. Door middel van uitwisselingen, mentorship, teamdagen vind je alle steun die je nodig hebt om jezelf en je praktijk te ontwikkelen.

Image by Bankim Desai

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Bij ons krijg je werkelijke doorgroeimogelijkheden, in lijn met je interesses en waarden. Je kan doorgroeien als trainer, als mentor, als ambassadeur,... Wij zijn er om jouw talent naar the next level te brengen.

HET JUISTE LOOPBAANCENTRUM

Het is zo belangrijk dat je het juiste loopbaancentrum weet te kiezen. Wij helpen je graag verder op je mooie pad als loopbaancoach. In dit filmpje kom je een pak te weten dat jou zal helpen om een goede keuze te maken. Heb je hierna toch nog vragen, dan reik je maar even uit. Wij zijn er om je te helpen.