GROEI MET COACHING LIFE

De meest inspirerende community

19.jpg
20.jpg
7.jpg
21.jpg
6.jpg
5.jpg
28.jpg
13.jpg
 

DE MEEST INSPIRERENDE COMMUNITY

We are all about coaches


Coaching Life heeft als visie om de meest bruisende community van loopbaancoaches uit te bouwen. Elke dag streven wij er naar om de leukste & meest inspirerende werkplek van het land te zijn. 

Wij geloven dat je enkel kan aanleren, wat je zelf ook neerzet. 

Wanneer wij klanten inspireren om het mooiste in hun loopbaan neer te zetten, dan is het aan ons om elke dag het voorbeeld te geven. 

Je kan zowel bij Coaching Life als loopbaancoach toetreden. Je kan ook deel uitmaken van onze community. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

UITSTEKEND UURLOON

Wij voorzien een transparant en uitstekend uurloon dat klimt tot het hoogste in de markt. Wij geloven in eerlijke en faire verloning die je een gevoel van werkelijke waarde schenkt.

HOOGSTE AANTAL TRAININGEN

Bij ons vind je een mix van gratis en betalende trainingen. Je vind ook een mix van offline en online. We houden rekening met jouw behoeften en noden. Nergens anders zal je een mooier programma vinden om jou te ondersteunen.

ONDERSTEUNENDE COMMUNITY

Bij ons vind je een fijne community die je zal uitdagen om te groeien en te bloeien. Door middel van uitwisselingen, mentorship, teamdagen vind je alle steun die je nodig hebt om jezelf en je praktijk te ontwikkelen.

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Bij ons krijg je werkelijke doorgroeimogelijkheden, in lijn met je interesses en waarden. Je kan doorgroeien als trainer, als mentor, als ambassadeur,... Wij zijn er om jouw talent naar the next level te brengen.

 
10.jpg

BEN JIJ EEN COACH FANTASTIQUE?

Bij Coaching Life zijn we altijd op zoek naar Fantastique collega's. Ben jij een coach of therapeut die sterk inhoudelijk gedreven is, speels is en de hoogste kwaliteit voor je klanten vooropstelt... dan zouden we wel eens kunnen klikken.

 • 200 uur coaching/therapie ervaring

 • Een coach of therapie opleiding

 • Een eigen praktijk

 • Op zoek naar werkelijke inhoud en leren door middel van een tribe

Waar wij voor staan, is JOUW intrinsieke versterking en groei zodat je sterk in je schoenen en in je praktijk komt te staan. Wij geloven, dat wanneer je omringd wordt door je tribe, opportuniteiten organisch ontstaan. Wanneer dat allemaal met een sausje van plezier wordt overgoten, dan kan het enkel een wondermooie reis worden. 

 

Komende evenementen

 • Meet & Greet (Coaches)
  Sat, Jan 09
  Villa Hartebos
  Jan 09, 1:00 PM – 4:00 PM
  Villa Hartebos, Antwerpse Heirweg 12, 9971 Eeklo, België
  Maak kennis met onze uitgebreide ondersteuning en trajecten.
  Delen
 

COACHING LIFE

GEMANDATEERD LOOPBAANCENTRUM EN KMO DIENSTVERLENER

+32471333495

 • Facebook

©2020 door Coaching Life. Met trots gemaakt met Wix.com