ALL ABOUT COACHES

Coaching Life is steeds op zoek naar inspirerende coaches om ons team te vervoegen. Ben jij inhoudelijk gedreven? Heb je een open hart? Ben je op zoek naar een tribe van gelijkgestemden? Dan ben je misschien wel een droomfit voor ons. 

ONZE TROEVEN

Bij Coaching Life bieden we het mooiste pakket van de markt aan - een full package happiness connection deal. Wij werken samen rond echte verbinding. Wij laten elkaar groeien, we respecteren elkaar en laten ruimte voor speelsheid. 

BEZIELSTER GWEN

Coaching Life is een experiment in vrouwelijk, intuïtief, creatief en authentiek ondernemen.

Het is de stem  van vrouwelijk ondernemerschap op een manier die overvloed neerzet, met respect voor integriteit. 

Sinds 2019 is Coaching Life ook een fysieke plek, onder de naam van Villa Hartebos. Samen met een team ongelofelijke vrouwen bouwen wij hier aan een gedeelde toekomst, een plek waar we kunnen samenkomen en groeien; een plek waar we onder gelijkgestemden zijn. Coaching Life is zoveel meer dan een centrum en een organisatie.

Ik werk met een beperkt aantal klanten, omdat mijn energie heel sterk verbonden is met de Villa en de ontwikkeling van mijn team. Bij mij kan je nog terecht als ervaren lichtwerker, coach en ondernemer wanneer je op zoek bent naar werkelijke, diepgaande transformatie. 

Coaching Life is een erkend Loopbaancentrum & KMO dienstverlener.
©2020 by Gwen Fontenoy - Coaching Life

  • Facebook Social Icon